Posted by Optimizare & Promovare

Afla ce crede despre Google site-ul dvs.

Toti propietarii de siteuri stiu ce vand si ce produse au pe site, sa zicem ca vindeti componente de calculatoare dar google are tendinte sa va asocieze profilul cu un hotel.
Dacă Google pune site-ul dvs. in categoria gresita, va fi foarte greu să obţii calificativele mari pentru cuvintele cheie .
Pentru a afla ce crede despre Google site-ul dvs.,  efectuaţi de căutare „similara” pentru domeniu dvs.. Introduceţi în caseta de căutare Google următoarele :

related:www.optimizare-promovare.ro/ ~optimizare-promovare.ro

Înlocuiţi optimizare-promovare.ro cu numele domeniului dvs.  Pe pagina de rezultate, Google vă va arăta site-uri web pe care le găseşte asemanatoare cu site-ul dumneavoastră.
În cazul în care site-urile din rezultate de căutare sunt legate de site-ul dvs., atunci totul este in regula. În cazul în care site-uri sunt despre subiecte total diferite, atunci ai o problemă şi, probabil, Google nu va afişa site-ul dvs. în rezultatele de căutare pentru cuvinte cheie dorite.

De ce Google a pune site-ul dvs. în categoria greşita?
Dupa cum ziceam mai sus siteul dvs vinde componente de PC dar daca are mai multe linkuri / bannere catre hoteluri atunci Google ar putea crede că site-ul dvs. este legat hoteluri.
Este vital ca legăturile pe pagina dvs sa fie in mare parte catre siteuri inrudite cu domeniul dvs de activitate. De exemplu siteurile de comert electronic sunt obligate sa posteze in home page un link catre siteul ANPC. Inserarea acestui link poate face ca google sa asocieze siteul dvs. cu o alta categorie de siteuri. Pentru aceasta este recomandat sa folositi TAG-ul nofollow.
Daca aveti linkuri catre siteuri care au domeniu de activitate asemanator cu al dvs., atunci când motoarele de căutare se vor uita la siteul dvs vor afisa siteul dvs in domeniul de activitate corespunzator.
Asta înseamnă că va fi mult mai uşor pentru a obţine pozitii ridicate pentru termeni de căutare care doriti.

Post a Comment

One Response to “Afla ce crede despre Google site-ul dvs.”

  1. stefan spune:

    foarte interesante aceste studii
    continui sa citesc despre optimizare
    imi sunt faorte importante si-ti multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *