Bing inregistreaza prima luna de declin - Optimizare - Promovare
Posted by Optimizare & Promovare

Bing inregistreaza prima luna de declin

De când a fost lansat motorul de cautare Bing au urcat treptat în topul statisticilor. Luna trecuta s-a înregistrat prima luna de declin pentru motorul de cautare Bing.
Boston (US); Dublin (Ireland): Joi, 1 Octoberie, 2009: cota de piata a motorul de cautare Bing în Statele Unite si la nivel mondial a scazut pentru prima data de la lansarea sa conform web analytics firm StatCounter. Conform statisticilor cautarile au scazut de la 9.64% cât era în luna august la 8.51% in septembrie. Cei de la Microsoft se consoleaza ca si Yahoo! merge în jos, sunt la 9.40% de la 10.50%.
Google a fost beneficiarul de la declinul rivalului sau principal, în crestere cu puncte procentuale mai mult decât de doua pâna la 80.08% în septembrie, de la 77.83% în luna precedenta.
La nivel global, Bing, de asemenea, a scazut usor de la 3.58% la 3,25% – o tendinta reflectata de Yahoo! , care a scazut de la 4.84%. la 4.37% .Google a urcat de la 90% la 90.54% – cifre similare cu cota sa de piata la nivel mondial un an în urma (90.53%).

Datele se bazeaza pe o analiza a motorului de cautare de 4.6 miliarde de trimitere clicuri (1.1 miliarde din SUA), care au fost colectate în perioada septembrie 2008-septembrie 2009, de la reteaua de StatCounter de peste trei milioane de site-uri web.
StatCounter, un instrument online gratuit vizitator statistici, a fost fondata în anul 1999. Acesta ofera membrilor sai posibilitatea de a creste si îmbunatati afacerea lor online, permitându-le sa monitorizeze numarul de hit-uri la site-ul lor; localizarea geografica a vizitatorilor; diferite pagini un vizitator opinii; cuvinte-cheie folosite pentru a gasi site-ul, plus alte caracteristici.
statistica google, yahoo si bing

• Datele include si MSN Search and Live Search

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *