Posted by Optimizare & Promovare

Butonul Google +1 nou PageRank

Google a confirmat faptul că numărul de clicuri pe o influenţează poziţia unui site în rezultatele de căutare.
Google nu incearca sa scape de PageRank în favoarea a butonului +1 dar daca privim datele de la butonul +1 sunt ca un semnal de conţinut de calitate si el o sa fie tot mai folosit de catre webmasteri si creatorii de siteuri. Chiar de la inceput google a anuntat ca că funcţia lui a fost conceputa pentru a trimite semnale la Google pentru un conţinut de calitate. Acesta a fost în esenţă este o modalitate pentru utilizatorii de web pentru a informa Google atunci când o bucată de conţinut este suficient de buna pentru a fi considerat un rezultat de căutare bun.
Dupa cum stiti o mulţime de oameni au incercat sa „stimuleze” PageRank-ul lor prin tactici „black hat” Presupun ca aceiasi oameni vor incerca sa exploateze butonul +1, ma astept ca in curand sa apara scripturi care sa dea auto clikuri pe buton, la fel cum a fost la facebook, ce e drept codul sursa a fost imbunatatit si nu mai merg vechile programe.
În ceea ce priveşte Google folosirea butonului este inca o modalitate de a combate spam-ul, aceasta merge, de asemenea, mână în mână cu nou anuntul de la Google, care este de asteptare pe utilizatori să raporteze screpere în unele teste nou algoritm.
“We are asking for examples, and may use data you submit to test and improve our algorithms,” the company says on a “Report Scraper Pages”

Această testare vine dupa luni de iteraţii pentru Update Panda Google, menite să îmbunătăţească calitatea rezultatelor căutării, deşi nu a existat o lipsă de plângeri privind „scrapers ranking” peste conţinut original, în acel moment.
În această săptămână ce a trecut, Google a scos un film interesant, oferind o privire în interiorul la procesul de tweaking al algoritmilor de căutare

Post a Comment

One Response to “Butonul Google +1 nou PageRank”

  1. Tomyclean spune:

    Crede-ti ca Page Rank-ul va disparea usor iar +1 ii va lua locul pe net?
    As dori sa pun si eu +1 pe site-ul meu dar nu stiu cum sa fac si daca merita?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *