Posted by Optimizare & Promovare
Chiar vrei ca siteul dvs. sa ajungă pe prima pagina în google ?

Chiar vrei ca siteul dvs. sa ajungă pe prima pagina în google ?

Chiar vrei site-ul dvs. să ajungă pe prima pagină în Google pentru cuvintele cheie alese ? Ce doresti de la o campanie de Optimizare & Promovare ?
Acestea sunt cateva întrebări la care trebuie să ştiţi răspunsul.
Răspunsul dvs. ar putea fi vizarea unui anumit segment de public, vinderea mai multor produse, mărirea numărului de înscrieri sau atragerea mai multor clienţi potenţiali.
Dumneavoastră ştiţi răspunsul ?

Să presupunem că aveţi un site care se regăseşte pe prima pagină în Google, sau chiar este primul rezultat . Şi aici este o întrebare vitală pentru tine. Care este intenţia comercială a acestei fraze de cuvinte cheie? Cuvintele conţinute în fraza de cuvinte cheie sunt relevante sau nu oferă nici o indicaţie pentru cineva care este pregătit să cheltui bani pe un produs sau un serviciu ca tine?

Noi avem soluţii pentru afacerea ta şi răspunsuri pentru intrebările dumneavoastră.

Post a Comment

10 Responses to “Chiar vrei ca siteul dvs. sa ajungă pe prima pagina în google ?”

 1. hotea spune:

  Buna ziua. Imi doresc ca siteul sa fie clasat cat mai bine pe pagina google in categoria bani pe internet…am mai multe subdomenii de genu dar nu am trafic…as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta si care e pretul dar si garantiile dvs-tra! Multumesc!

 2. Va rog sa imi trimiteti un mail folosind formularul de contact in care sa specificati numele siteului pe care doriti sa il promovati si am sa va fac o analazia gratuita + o oferta. Una dintre garantii este intocmirea unui contract de prestari servicii.

 3. Plamadeala Ion spune:

  Buna ziua! De curand am lansat un primul meu magazin online! Este un magazin cu produse eco si as vrea sa am mai mult oameni cointeresati de aceste produse. Intitial am facut un blog si dupa am deschis site-ul in sine. M-am apucat sa inscriu site-ul in mai multe directoare web, dar nu-mi dau seama inca cum sa-l promovez prin SEO. Va rog sa ma ajutati! Va multumesc!

 4. Sarbu ANdrei spune:

  buna ptr analiza gratuita si oferta

 5. Skinnerul spune:

  Serviciile sunt foarte bune, nu ma asteptam sa primesc si sfaturi gratuit pe langa serviciile oferite de optimizare-promovare.ro Sunteti tari.

 6. Kozma spune:

  Cred ca o sa fac si eu.

 7. bogdan spune:

  buna ziua.m-ar interesa sa-mi fac un site prestari servicii….mai exact constructii,renovari…acum sunt plecat din tara ,iar in primavara maretrag acasa si vreau sa imi pregatesc terenul.ce oferta imi puteti face?multumesc .astept un raspuns.

 8. Vladimir Jianu spune:

  Am acest site si as dori sa-l preomovez .
  As dori sa stiu care sint etapele si preturile pe fiecare etapa .

 9. Alex spune:

  V-ar interesa un PARTENERIAT?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *