Posted by Optimizare & Promovare

Cum greselile de ortografie pot influenta google rank

Greşelile de ortografie pot avea un efect negativ asupra poziţiilor  paginilor dvs. în rezultatele de căutare Google. În afară de aceasta, există multe mai multe semnale de calitate pe care Google le aplica la paginile web.
Matt Cutts de la Google a confirmat într-un videoclip, că numărul de greşeli de ortografie se corelează cu PageRank-ul  unui site web:

Acest lucru nu înseamnă că Google foloseşte acest lucru in clasament. Cu toate acestea, cele mai recente update-uri ale algoritmului Google „Panda” indică faptul că Google ia in considerare mai multe semnale de calitate in ierarhizarea paginilor web.

Care semne de calitate sunt verificate de către Google?
Atunci cand Google a lansat primul update Panda, au lansat de asemenea, o listă de întrebări care vă pot ajuta să apreciati calitatea site-ului dvs :
• au articolele / paginile dvs. erori de ortografie sau stilistice ?
• cât de mult de control al calităţii se face pe conţinut?
• a fost editat bine articolul / pagina asfel incat sa nu para neglijent sau publicat in graba ?
• te astepti ca articolul sa fie imprimat intr-o revistă, enciclopedie sau carte?
• sunt articole scurte, inconsistente sau lipsite de utilitate ?

Ce trebuie să faci acum

Dacă doriţi să vă asiguraţi că paginile dvs. web vor obţine calificativele mari pe Google, va trebui să vă asiguraţi că ele vor include conţinut de înaltă calitate.
Continutul slab din anumite parti ale siteului dvs. pot avea impact asupra rankului. Stergeti paginile cu continut slab si imbunatatiti continutul celorlalte pagini transformandu-le in pagini mult mai folositoare.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *