Posted by Optimizare & Promovare

Despre spamm links

Multi Webmasteri cred ca link-uri de calitate scazuta sau link-uri de la site-uri web spamm poate avea un efect negativ asupra pozitiei clasamentului pe Google.
Problema cu link-urile de la site-uri web spamm este aceea ca este foarte dificil sa faca ceva împotriva lor. De exemplu, un concurent ar putea adauga site-ul dvs. de la o retea de legatura ferma, spamm, web site virusat sau posteaza linkul dvs pe un site raportat ca efectutat atacuri catre alte siteuri.
Google a lansat o declaratie oficiala despre link-uri spamm
Luna aceasta, Google a publicat pe httpgooglewebmastercentral.blogspot.com o declaratie oficiala despre link-uri de calitate.
Aici sunt declaratiile principale

1. Legarea este un factor vital în algoritmul Google clasament, dar acesta este doar unul dintre mai multi factori. Alti factori sunt continutul paginilor dvs. de web, structura site-ului si aparitia unui cuvânt cheie în diferitele elemente pagina web.
2. 2. Daca aveti un site-ul web de înalta calitate si aveti link-uri de la site-uri web spammy, încercati sa contactati proprietarii site-ului web si sa le cereti sa eliminati legaturile lor. Google nu va ajuta cu asta.
3. It the webmasters of the spammy website are not cooperative, don’t worry and focus on the links that are under your control.
4. Daca aceasti webmasteri a site-ului spammy nu sunt coopereaza, nu va faceti griji si concentati-va pe link-urile care sunt sub controlul dumneavoastra.
5. Google recommends to optimize the many factors than influence indexing and ranking. The top 10 optimizer in our website optimization tool has been designed for exactly that task.
6. Google va recomanda sa va optimizati siteul web pentru mai multi factori.
7. Google spune ca link-urile de calitate scazuta, foarte rar rezista în timp si ca acestea nu pot fi considerate de catre algoritmul Google clasament.
8. Daca doriti sa va ca Google stie despre legaturile spammy si sa fie evaluate în mod corespunzator, aveti posibilitatea sa le raportati la Google, cu raport de spam httpswww.google.comwebmasterstoolsspamreport
Ce înseamna acest lucru pentru site-ul dvs. în clasamentul Google
Link-uri de calitate slaba sunt, de obicei link-uri de la site-uri de calitate scazuta. Aceste site-ul de obicei, sunt prost cotate in motoarele de cautare. Din acest motiv, nu trebuie sa va faceti prea multe griji despre link-uri catre site-ul dvs. pe care nu le puteti controla.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *