Posted by Optimizare & Promovare

Despre yandex

Yandex ( Yet Another Indexer ) este cel mai well loved motor de cautare si portal web din Rusia cu o cota de piata de 56.9%, depasind Google ( 20% ), Rambler ( 12% ) sau Mail.ru ( 9% ).
Yandex
Yandex.ru este exemplul perfect ca se poate rezista în fata marilor companii de Internet. Cu o istorie de peste 15 ani, cu servicii similare celor pe care le ofera Google, Yahoo! sau Microsoft, compania domina piata online din Rusia cu o autoritate pe care e greu sa o mai gasim în alte piete.
Fiind un motor de cautare în limba rusa, sunt privilegiate ( adica automat indexate ) siturile în limba rusa, belarusa si ucraineana sau siturile web cu continut de calitate. Pentru restul siturilor înscrierea se face manual, completând un formular similar cu cel de la Google.

La incercarea de a adauga un site romanesc (care are continutul inlimba rusa) primesti un mesaj care tradus este urmatorul :Motorul de cautare yandex.ru proiectat pentru a lucra cu «vorbitoare de limba rusa» internet, prin urmare, va rugam sa adaugati site-uri care contin text in limba rusa si / sau de interes pentru utilizatorii de limba rusa de Yandex.
Incercarea de adaugare se face la http://webmaster.yandex.ru/

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *