Posted by Optimizare & Promovare

Este Google PageRank-ul afectat de link-uri

Matt Cutts vorbeste despre acest subiect :

In ultimul material video de pe Google Webmaster Central YouTube Channel încarcat de la Matt Cutts, el vorbeste despre Google indiferent daca sunt sau nu locuri de valoarea pe link-uri proprii în ceea ce priveste PageRank-ul. Cutts raspunde la urmatoarea întrebare:

Întrebare: Valoarea „Google” a link-urilor proprii pentru PR /Marcaje Google, Google Profile, etc Care este motivul – pt care aceste link-uri nu se afiseaza niciodata în Webmaster Tools.

Google are o multime de link-uri, asa ca problema este cu siguranta unul legitima. Ai Marcaje Google, Google Profiluri, Google Knol, YouTube, Blogger, si multe altele. Matt nu trece prin fiecare produs si sa specifice practicile Google pentru fiecare dintre ele, dar el a da o explicatie generala despre politicile Google privind legaturile de la Google detinute de site-uri.

Cutts spune ca nu stie daca vreodata link-urile vor aparea în Google Webmaster Tools, dar, în general, oamenii tin Google la un standard foarte ridicat. El da exemplul ca, daca Google ofera rezultate de cautare, care nu sunt blocate de robots.txt, oamenii afla despre ea si sa o mare atentie la acesta, fie ca este de blogging-ul sau forum-uri, sau orice altceva.

„Noi încercam sa fie relativi atent”, spune Cutts.

Cu rezultatele de cautare, Google încearca sa va asigure ca ele nu sunt proprietati spammable, si daca ele sunt, sa va îngrijorati ca ceva ar putea fi potential abuzate, acestea vor folosi adesea un atribut nofollow.

Clipul video de mai jos este în cazul în care doriti auzi, mai degraba direct de la gura lui Matt, daca nu va place traducerea si adaptarea în textul de mai sus. Acestea fiind spuse, este doar un minut si jumatate, astfel ca nu va va lua prea mult timp sa va uitati
.
Google are o multime de proprietati, iar acest lucru ar putea sa nu raspunda la întrebarile pe care toata lumea le are pe aceasta tema.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *