Posted by Optimizare & Promovare

Este oficial: Google utilizează viteza paginii ca un factor de ranking

Vinerea trecuta, Google a anunţat că au început să utilizeze viteza de incarcare a unui site ca fiind unul dintre cele 200 de semnale care influenţează poziţia unui site în rezultatele de căutare. Accelerarea site-urilor web este  acum foarte vitală  pentru toţi utilizatorii internetului

În acest moment, acest altgoritm se aplică doar pentru vizitatorii căuta în limba engleză pe Google.com.

Dacă sunteţi un proprietar de site, webmaster sau un autor de web, aici sunt unele instrumente gratuite care pot fi utilizate pentru a evalua viteza de site-ul dvs.:

Page Speed, plugin Firefox / Firebug add-on care evaluează performanţele de pagini web şi oferă sugestii de îmbunătăţire.

YSlow, un instrument gratuit de la Yahoo! care sugerează modalităţi de a îmbunătăţi viteza de site-ul web.

In Webmaster Tools, sectiunea Labs :  performanţa siteului in functie de viteza de site-ului  dvs. trăită de utilizatori în întreaga lume este reprezentata intr-un grafic.

Va avea site-ul tau de suferit?

Matt Cutts de la Google spune ca vor avea de suferit destul de putine site-uri momentan. El estimeaza ca in aceasta etapa mai putin de 1% din site-urile existente vor suferi modificari de pozitionare in SERP.

Siteul tau este pregatit pentru aceasta schimbare?

Trimite un mail la office@optimizare-promovare.ro si cere o masurare + o oferta de imbunatatire a vitezei paginii GRATUIT.


Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *