GeoCities - Optimizare - Promovare
Posted by Optimizare & Promovare

GeoCities


Yahoo a închis în mod oficial în jos compania Geocities. Compania a spus ca nu numarul de proprietati este între printre prioritatile sale, asa ca este pur si simplu a scapa de el. Yahoo a închis aproximativ 20 de servicii în mai putin de un an.

Am vazut ca Yahoo ar fi sa închida GeoCities, în aprilie, astfel ca utilizatorii au avut suficient timp pentru a migra la alte servicii. La inceputul acestui an, de exemplu, MSN în parteneriat cu Wetpaint vor permite oamenilor posibilitatea de a crea „fansites”. Dupa anuntarea Yahoo, Wetpaint au profitat de ocazie pentru a anunta un plot de „migrare a proprietati GeoCities”, care se numeste „GeoCities Asset Planul de redresare (GARP).”

Potrivit datelor Compete data, GeoCities a avut peste 10 milioane de vizitatori unici , în ultima luna. Lumea se intreaba „De ce ar vrea sa închideti acest serviciu?

Deci, prin închiderea GeoCities, pentru care a platit 3.6 miliarde dolari în 1999, Yahoo pare sa fi întors spatele la o cantitate mare de trafic. Mai mult, este la cotitura în jos de trafic gratuit de la cel mai mare sale concurent. Multi o considera o decizie ciudata si ca se putea încerca tinere costurilor sub control, dar se pare ca lipirea un” semn de vanzare „pe GeoCities ar fi cu cel putin o optiune mai buna în comparatie cu cea de a o închidere.

Dar, din pacate, se pare ca semn citeste „închis”, mai degraba decât „pentru vanzare.” Asa ca mi iau la revedere de la Yahoo GeoCites

Acest gest pare nechibzuit dintr-o perspectiva de afaceri, dar din punctul de vedere al uni unui utilizator situatia este putin confuza. Yahoo ar trebui sa ofere o adresa de redirectionare web pentru utilizatorii GeoCities sau o alternativa gratuita
MySpace, nu este chiar la apogeul popularitatii sale, dar exista înca de tone de oameni care îl folosesc. Ce se întâmpla daca Google cumparat Facebook si a decis sa-l omoare? Ce se întâmpla daca Tweeter ar disparea. Sigur ca aceste lucruri par a fi putin probabile acum, deoarece aceste servicii sunt înca în stare buna. Ei bine, GeoCities a fost o data un lucru de asemenea. Exista câteva site-uri acolo care nu au fost înca închise, dar se pare ca este doar o chestiune de timp.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *