Posted by Optimizare & Promovare

Google arată corect tipul de link-uri pentru site-ul dvs.?

Când Google afişează link-uri  cat mai apropiate de domeniul dvs de activitate în rezultatele de căutare, este foarte probabil ca site-ul dvs. va primi mai multe clicuri şi mai mulţi vizitatori.
Majoritatea celor care caută ceva pe net dau clic doar pe primele 3 rezultate. Din acest motiv, pozitionarea siteului dvs în top 3 rezultate măreşte numărul de clicuri pe care site-ul dvs. il va obţine.

Din păcate, Google nu afişează întotdeauna link-urile corect. Acest articol explică modul în care puteti verifica link-urile dvs. şi cum să vă asiguraţi că Google afişează link-urile potrivite pentru site-ul dumneavoastră.

Cum să verificaţi link-urile care le afişează Google pentru site-ul dvs.

Dacă doriţi să vedeţi link-urile pentru site-ul dvs., de la Google folositi numele de domeniu fara .ro sau folositi urmatoarea sintaxa de mai jos :

De exemplu, dacă numele dvs. de domeniu este „emex.ro”, cauta in google emex

Ce tip de link-uri afişează Google pentru site-ul dvs.?

Dacă ati procedat aşa cum sa explicat mai sus, Google va afişa una din următoarele variante:
1. Google afişează până la opt link-uri text, care sunt identice cu link-urile site-ului dvs.  Dacă vedeţi aceste link-uri, de navigare inseamna ca site-ul dvs. poate fi analizat de către Google. Acest lucru este bun.
2. Google afişează Link-uri care merg cu pagini aleatoare de pe site-ul dumneavoastră. Dacă aveţi aceste link-uri, de navigare ale site-ul dvs., probabil ca nu poate fi analizat de către Google, iar Google a luat paginile cu cele mai multe backlink-uri. Acest lucru nu este asa de bun.
3. Google nu afiseaza nici un link. Dacă Google nu prezintă link-uri pentru site-ul dvs., atunci este foarte probabil ca site-ul dvs. nu este prietenos cu motorul de căutare şi că paginile dumneavoastră nu poate fi analizate în mod corect. Acest lucru este rău.

Cum se obtinem link-uri mai bune ?
Asteapta sa scriu un alt articol despre aceasta :D sau apeleaza la serviciile noastre.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *