Posted by Optimizare & Promovare

Google lanseaza un nou algoritm anti-spam împotriva „ferme de continut”

La inceputul acestei luni, Google a anunţat că vor lansa noi algoritmi anti-spam in acest an.  Actualizarea primului algoritm tocmai a fost terminata / publicata  şi se ocupă cu fermele de conţinut.

Ce sunt ferme de conţinut?

Există două definiţii, uşor diferite, de ferme de conţinut:

1. Ferme de conţinut sunt site-uri care folosesc RSS FEED din alte surse pentru a obţine pozitii ridicate pentru o varietate de cuvinte cheie din „ long tail keywords ”. Aceste site-uri nu au conţinut unic şi sunt folosite in general pentru a obţine clicuri pe anunţurile AdSense.

2. Ferme de conţinut sunt site-uri care produc conţinut de calitate scăzută . Acest conţinut este adesea produs de către lucrători din ţări cu salarii mici. Scopul principal al acestor site-uri este de a obtine o pozitionare buna pentru  multe cuvinte cheie , in speranta ca vor  obţine clicuri pe anunţurile AdSense care sunt afişate pe site-ul respectiv.

Site-uri care copiaza conţinut de la alte site-uri de multe ori mai mare decât site-ul original în algoritmul anterior Google. De aceea Google a lansat update-ul algoritmului.

Ar trebui să vă modificaţi paginile dvs. web?

Lui Google nu-i place spamul . Dacă doriţi să obţineţi pozitii de  durată pe Google, ce trebuie sa faci trei lucruri:

– sa creati  un site web de înaltă calitate pe care aveţi de gând să păstati  pentru mult timp.

– optimizati  paginile site-ul dvs., astfel încât atât vizitatorii site-ului  obţin ceea ce doresc.

– faceti rost de  cât mai multe backlink-uri de calitate ,  pentru a demonstra la  Google ca  site-ul dvs. poate fi de încredere.

Browserul Chrome a lansat un plugin care  permite utilizatorilor să blocheze „fermele de continut” de la rezultatele de căutare.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *