Posted by Optimizare & Promovare

Google PageRank va mai conta

In ultimul timp Google a facut o multime de convulsii, cea mai uimitoare dintre ele fiind eliminarea din Google Webmaster Tools PageRank-ului, acest lucru fiind prezentat într-un articol anterior.
Facând o comparatie azi PageRank-ul arata ca un eunuc deoarece s-au taiat câtiva biti din el. Cu toate acestea, chiar si o lipsa de biti, istoria ne-a aratat, eunuci au avut putere si influente, acelasi lucru se poate spune si despre Google PageRank.
Indiferent de ceea ce Google vrea sa se întâmple, PageRank-ul este în continuare vital pentru oricine de pe web, în special daca sunteti vânzarea de servicii sau produse sau care functioneaza un web de afaceri.
Obtinerea unui PR4 mare sau PR5 înseamna pur si simplu mai multe afaceri si o crestere a veniturilor … indiferent de modul în care Google foloseste PageRank-ul. Oamenii stiu cum sa numere si au învatat mult timp în urma, un zece este mult mai mult decât un zero. Situat împotriva unui site de PR1, un site cu PR8 va câstiga mai mult respect în ochii potentialilor clienti si pot produce profituri enorme pentru proprietarul site-ului .
PageRank este creatia lui Google, si chiar în cazul în care o sa fie eliminat pe deplin de sistemul lor si din bara de instrumente Google, PageRank-ul înca o sa mai conteaze. De altfel, în întreg sistemul de marketing de pe net, PageRank-ul conteaza de mult timp. Deci, PageRank-ul conteaza putin fata de clasamentul dvs. de cuvinte cheie, dar nu poate fi respins în totalitate.

Exista mai multe motive de ce nu ar trebui sa conteze PageRank-ul.

De ani de zile Google a modificat importanta PageRank-ului si state este doar unul din aproximativ 200 de factori de clasament care determina modul în care Google claseaza indexul sau pentru cuvinte cheie.

Google controleaza aproximativ 80% din tot traficul motoarelor de cautare, dar, mai vital este ca Google si-a stabilit credibilitatea de neegalat si recunoasterea marcii în ochii potentialilor clienti care viziteaza site-ul dumneavoastra. Utilizatorii web au încredere Google. Utilizatorii web se uita la Google pentru orientare si directie. În lumea on-line, în mod corect sau gresit, perceptia este totul

Post a Comment

One Response to “Google PageRank va mai conta”

  1. Uta spune:

    vital google PR asta….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *