Google va ajuta acum sa va optimizati site-ul - Optimizare - Promovare
Posted by Optimizare & Promovare

Google va ajuta acum sa va optimizati site-ul

Noile date furnizate de Google va ajuta acum sa va optimizati site-ul dvs. pentru conversii.
Acum in Google Webmaster Tools au început afiseze date mai detaliate pentru fiecare interogare de căutare individuala.
Acum, utilizatorii pot face clic pe o interogare de căutare, pentru a vedea o defalcare a numărului de afişări, precum şi de clicuri pentru fiecare interogare.
Google arată, de asemenea, o listă a paginilor site-ului dvs. care au fost legate de rezultatele de căutare pentru acea interogare de căutare.

Unele dintre informaţiile pe care le furnizează nu sunt destul de precise, cum ar fi atunci când se spune că anumite descrieri Meta sunt duplicate atunci când de fapt nu sunt. Aceste inexactităţi determina oamenii să se întrebe ce fac greşit, drept urmare nu trebuie luate de bune toate datele afisate. Totusi aceste statistici vă dau noi perspective asupra modului în care este accesat si vazut de catre google – date care nu este uşor pentru a obţine oriunde altundeva.
Datele noi de la Google au fost primite cu un mare de entuziasm. Majoritatea comentariilor despre anuntul Google sunt foarte pozitive dar totuşi, există o anumită cantitate de scepticism. De exemplu ma mine datele furnizate de Google Webmaster Tools nu se potrivesc cu cele de la google analytics, dar sunt asemanatoare.

Indiferent de modul în care informaţia este precisă, webmasteri au unele noi aspecte de analizat, de fapt, o mulţime proprietarii de site-uri o sa foloseasca în curând Webmaster Tools, pentru prima dată. De asemenea, Google tocmai a anuntat un nou acord, care va insera Servicii Google pentru site-uri în cea mai recentă versiune a grupului Plesk, care este declarat a fi folosit de milioane de proprietarii de site.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *