Posted by Optimizare & Promovare

Informatii oficiale de la google : 10 modificari recente de altgoritm

Matt Cutts Google a publicat o listă cu 10 schimbări recente de algoritm in blogul oficial Google.

Ce este nou în algoritmul clasamentului Google?
Aici este lista oficială:

1. Pentru interogări în limbile în care conţinutul Web limitat este disponibil (de exemplu, Hindi sau islandeză), Google va traduce în engleză paginile web relevante şi va afişa titlurile traduse direct in limbă engleză în rezultatele de căutare.
2.Fragmente de pe pagină cu rezultatele căutării arată acum conţinutul paginii mai mult sau mai puţin antetul / meniu de conţinut.
3. Google consideră că legăturile şabloanelor cu textul ancora duplicat nu sunt la fel de relevante, astfel încât nu se mai pune accent pe acest lucru .Rezultatul este mai multe titluri relevante, care sunt specifice pentru conţinutul paginii.
4. Predicţii autocompletare în limba rusă au fost îmbunătăţite.
5. Oamenii care sunt in cautare de aplicatii software vor putea vedea fragmente mai bogate.
6. Google a retras un semnal în Căutare de imagini, legat de imaginile care au referinţe de la mai multe documente pe web.
7. Unele interogări vor obtine rezultate mai proaspate. Această schimbare impact în jurul valorii de 6-10% din rezultatele căutării la un grad vizibilitate  şi determină nivelul mai adecvat de prospeţime pentru o interogare.
8. Google ajustat modul în care se încercara determinarea de pagini oficiale. Acest lucru va tinde să urce site-urile oficiale pe pagina de rezultate Google.
9. Date-restricţionate interogări au fost îmbunătăţite pentru a asigura că utilizatorii primesc rezultate care sunt cele mai relevante pentru intervalul de date pe care le specifica.
10. Previziuni pentru autocomplete ebraică, rusă şi arabă au fost îmbunătăţite.

Matt Cutts nu intră în detalii. Cea mai vitală modificare pare a fi faptul că link-uri din şabloane cu textul ancora duplicat nu sunt la fel de relevante ca şi mai înainte.

Post a Comment

One Response to “Informatii oficiale de la google : 10 modificari recente de altgoritm”

  1. Skinnerul spune:

    Multumim foarte mult pentru aceste sfaturi, sunt utile, dar serviciile dvs. sunt mult mai utile atata timp cat stim ca sunteti un profesionist in Romania in optimizarea unui site web.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *