Link-urile reciproce - Optimizare - Promovare
Posted by Optimizare & Promovare

Link-urile reciproce

Link-urile reciproce sunt bune, o prostie sau undeva la mijloc

Link-urile reciproce sunt discutate printre specialisti SEO prin intermediul motoarelor de cautare. Unii cred ca link-uri reciproce sunt foarte bune, altii cred ca sunt o pierdere de timp, un alt grup crede ca link-uri reciproce sunt bune într-o anumita masura.

Ce cred specialisti SEO despre link-uri reciproce?

Exista trei factiuni principale:

• Grupa 1: Link-uri reciproce au nici un efect, la pozitia unui site în rezultatele de cautare pe Google.

• Grupa 2: link-uri reciproce au aceleasi attribute ca si un link obijnuit.

• Grupa 3: exista o valoare de “prag“. De exemplu, nu ar trebui sa aiba mai mult de 33% link-uri reciproce intrare.

Care grup are dreptate si daca ar trebui sa utilizati link-uri reciproce în site-ul dvs. sau nu?

Exista o valoare de “prag“ pentru link-uri reciproce?

Webmasteri cred ca în grupa 3 ca, un numar mare de link-uri reciproce este un steag rosu pentru motoarele de cautare. Ideea din spatele acesteia este ca link-urile nu ar trebui sa fie de încredere, în cazul în care (de exemplu) 100% de link-uri unui site intrare sunt reciproce.

Pentru unele site-uri, este normal sa aiba un procent ridicat de reciprocitate

Expertul în link building Eric Ward a facut recent un test. El a constatat ca exista site-uri web pentru care este perfect normal ca au aproape 100%, link-uri reciproce.

Ca un exemplu, Eric Ward utilizat site-ul ” The Southeastern Bat Diversity Network „, o organizatie cu scopul : „conservarea liliecilor si a habitatelor lor în sud-estul Americii de Nord, prin cercetarea colaborativa, educatie, si management.”

Site-urile de top în acest subiect sunt toate “linked back“ pentru toate site-urile pe care scrie despre lilieci. Acest lucru nu este surprinzator si se arata ca un numar mare de link-uri reciproce poate fi, de asemenea, un semn de înalta calitate. Aceasta depinde de subiectul site-ului.

Ar trebui sa utilizati link-uri reciproce pentru site-ul dvs. sau nu?
Nu trebuie sa va faceti griji în cazul în care un link este un link reciproc sau nu. Asta nu conteaza. Acestea sunt doar link-uri si depinde întotdeauna pe link-ul individuale, daca acesta este un link bun sau un link rau.

În cazul în care un link vine de la un site care este în legatura cu site-ul dvs., atunci acesta este un link bun. În cazul în care alte site-ul web este legata de a ta, atunci puteti pune un link inapoi iar acest lucru nu va cauza probleme. Atâta timp cât va asigurati-va ca link-urile au sens pentru vizitatorii site-ului dvs., atunci totul este in regula.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *