Posted by Optimizare & Promovare

Seven CarWash Romania

Aparatele noastre de spalat si curatat auto cu jet de abur cald se demonstreaza a fi cea mai calitativa metoda se spalat exterior a autoturismelor, cea mai rapida si eficienta metoda de curatare a interioarelor acestora.

Aceste aparate permit utilizarea in orice loc, in orice anotimp, fiind mobile si neavand nevoie de dotari si aprobari speciale pentru a demara o astfel de activitate.

Utilizari multiple: spalatorii auto, spalatorii mobile auto, detailing, cosmetica auto, auto-service, dealeri auto, parcuri auto, parcari, hoteluri, etc.

Aparatele noastre functioneaza pe baza aburilor de inalta presiune (6-8 bari) produsi de catre un boiler performant – ce permite ajustarea presiunii aburilor, in vederea indepartarii prafului, petelor, murdariei de pe suprafata autoturismelor, masinilor, echipamentelor electrice, instrumentelor de precizie, precum si a diverselor componente sau piese.

Acest aparat poate fi extrem de folositor atelierelor mecanice, fabricilor auto, spalatoriilor si saloanelor auto. Aparatul poate fi utilizat cu succes in parcarile supermarket-urilor, mall-urilor, magazinelor universale, precum si in zonele rezidentiale.

HEAD OFFICE ROMANIA
7 CarWash Romania
Calea Aradului 48 cam 27, Timisoara
Mobil: +40-722-299799
FAX: 0356 453 102
Email:
Departament Vanzari
office @ steam-cleaner.eu
http://www.steam-cleaner.eu

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *