Posted by Optimizare & Promovare

Transferul de PR la directoarele web

Multi cred ca daca un director web are PR pe prima pagina atunci el transfera automat PR siteurilor inscrise. Ei bine nui chiar asa.

PR-ul este transmis de o pagina web, nu de un site web. Astfel conteaza pagina pe care este plasat linkul dumneavoastra; desigur conteaza si numarul de linkuri externe de pe acea pagina, pentru ca PR-ul transmis este impartit la numarul de linkuri externe de pe acea pagina.

O sa ziceti ca aveti PR la un site care a fost inscris in asemenea directoare. Ei bine este corect. Daca o pagina nu are nici PR1 asta nu inseamna ca nu are deloc. Si acele pagini transmit PR intro masura mai mica.

Oricat de secialisti ar fi unii sau altii, nimeni nu poate prezice, sau explica cu exactitate modul in care este transferat PR-ul (poate doar cativa domni de la google). Exista unele formule care aproximeaza sau explica modul in care se transmite acest PR. Este cunoscut si faptul ca siteurile tinere primesc destul de usor un PR de pana la 2, dar e destul de greu de mentinut sau de a trece de PR3.

Deci in concluzie, PR-ul este transmis de o pagina web, nu de un site.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *