Posted by Optimizare & Promovare

TrustRank-ul

TrustRank-ul: au motoarele de cautare încredere în site-ul dvs.?

În 2004, inginerii Yahoo a publicat un document despre TrustRank. TrustRank descrie un algoritm pe care motoarele de cautare il pot utiliza pentru a determina rezultatele de cautare relevante.

În contrast cu algoritmul original PageRank, TrustRank nu conteaza doar numarul de link-uri care indica un site Web, dar reprezinta de asemenea autoritatea unui site web.
TrustRank a fost menit sa lupte împotriva spam-ului în rezultatele de cautare În timp ce expertii umane pot identifica spam-ul, este prea scump pentru a evalua manual un numar mare de pagini. În schimb, motoarele de cautare propun tehnici semi-automate .

Astazi, toate motoarele de cautare majore utiliza un fel de TrustRank . Desi Google nu utilizeaza termenul oficial, cei mai profesionisti optimizatori de motoare de cautare sunt destul de siguri ca Google si toate celelalte motoare de cautare majore utilizeaza acelasi concept de îmbunatatire a calitatii de rezultatele lor de cautare.

Cum sa devii un site de încredere
Exista câteva lucruri pe care le puteti face pentru a arata ca motoarele de cautare site-ul dvs. este demn de încredere:
1. Ia link-uri de la site-uri de încredere sau de la site-uri care sunt legate de site-uri de încredere Aceste web site-uri, care sunt marcate ca de încredere de catre motorul de cautare. De exemplu, în cazul în care Apple.com a fost ales ca un site de încredere de motorul de cautare un link de la Apple.com va avea un efect pozitiv asupra TrustRank de site-ul dumneavoastra.
2. Ia un nume vechi de domeniu cu o istorie de domeniu bun
Cu cât domeniu Dvs. de este mai în vârsta, cu atât mai bine. Daca domeniul dvs. a fost on-line timp de mai multi ani, acesta este un semnal ca proprietarul site-ului este serios cu privire la site-ul respective si este mai putin probabil ca acel domeniu este utilizat pentru scopuri de spam-ing.
3. Ia link-uri de la site-uri legate de nisa ta
Are site-ul dvs. link-uri de la site-uri conexe si nu se leaga de alte site-uri conexe? Este site-ul tau o insula singuratica, fara link-uri de la si catre alte site-uri sau este integrat într-o retea care se ocupa cu un subiect special?
4. Nu afisa linkuri de la site-uri web care spam-eaza
Nu ar trebui sa aveti linkuri cu site-uri care sunt cunoscute ca autorii de spam sau de la site-uri cu o calitate îndoielnica. Daca afisati link-ul la un astfel de site, va arata motoarele de cautare ca dvs. le sprijiniti si ca site-ul dvs. nu ar trebui sa fie de încredere.
5. Obtine mai multe link-uri de la retelele sociale
Cu cât mai des site-ul dvs. este mentionat pe site-uri web sociale mass-media, cu atât mai probabil este ca site-ul dvs. este un site de încredere de înalta calitate. Mai multe voturi aveti pe marcajele dvs. de pe site-urile sociale sau mass-media, cu atât mai bine.
6. Ofera un continut bun si de calitate
În cazul în care motoarele de cautare au încredere site-ul dvs., este mult mai usor pentru a obtine un loc bun în clasament. Daca doriti sa aflti daca site-ul dvs. are toate elementele care sunt necesare pentru a obtine un loc bun în Topul ridicat de Google, Yahoo, Bing si alte motoare de cautare, cere o analiza specialistilor de pe Optimizare-promovare.ro

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *