Posted by Optimizare & Promovare

Un nou factor de ranking

Viteza de incarcare a unei pagini web poate sa devina un factor de Ranking în 2010

Pe parcursul anului 2009, Google a adus in discutie tema „viteza de incarcare a paginilor web” . Acum dupa anuntarea oficiala , Google a vorbit despre importanta vitezei de pe web, si modul în care compania vrea sa faca tot ce poate pentru a face din web un loc mai rapid.

Aceasta modificare va afecta clasamentul siteul dvs. in google ? Nu va faceti griji, nu a avut un impact … înca.

Într-un interviu cu, Matt Cutts de la Google, ne-a spus ca viteza ar putea fi în curând un factor de clasificare. El a declarat ca Google nu a vrut sa foloseasca acest atribut in clasamentele lor de cautare, dar o multime de oameni au sugerat asta iar Google doreste ca webul sa fie mai rapid. As spune ca, pe baza comentariile lui Matt, este, probabil sa se presupuna ca Google va începe într-adevar, luând în considerare viteza, ca un factor de clasament.

Google a fost, în general, destul de bun în a oferi webmasteri-lor instrumentele de care nevoie, pentru a-i ajuta la optimizarea site-urile lor si eventual la stimularea clasamentul si la conversii. Google a anuntat recent un site Site Speed : http://code.google.com/intl/ro-RO/speed/ , care arata webmasterilor metode pentru accelerarea paginile lor.

Daca doriti ca site-ul dvs. sa functioneze mai bine în motoarele de cautare, incepand cu anul 2010 o sa fie nevoie sa analizati mai atent serviciile de gazduire oferite precum , platforma siteului precum si continutul acestuia.

Post a Comment

One Response to “Un nou factor de ranking”

  1. Lucian spune:

    Stie cineva daca in 2011 dupa Google Panda Update s-a pus in aplicare pozitionarea in clasamente in functie de viteza de incarcare?
    In ultimul timp google de cand a preluat YouTube a inceput sa puna accent in site-uri pe continutul video, iar paginile cu, continut video se incarca mai greu, sunt curios ce o sa se intample cand o sa implementeze acest criteriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *