Posted by Optimizare & Promovare

Update-ul Google’s Panda reprezinta un risc pentru siteurile de eCommerce

Update-ul Google’s Panda nu a lovit Romania încă, iar daca acest lucru se va intampla, efectul pe care îl va avea pe site-urile de zi cu zi ar putea fi imens. Siteurile de E-commerce sunt foarte expuse riscurilor.
Deoarece aceast algoritm este doar pentru SUA deocamdata stam linistiti si ne uitam pe alte forumuri / bloguri cum se plange lumea de pierderi de ranking si trafic.
Această actualizare se va cauza probleme majore pentru oricine care are un site mare, cu multe descrieri ale produselor, care sunt duplicate pe o mulţime de alte site-uri. O mulţime de site-uri de comert electronic mari au 10.000 + produse şi iar aceste modificari vor da dureri de cap.

Când actualizarea lovit bloggeri şi presa din SUA au fost în principal destul de mulţumiţi de actualizare deoarece nimeni nu ii place ideea de a avea ferme de conţinut in clasament. La actualizarea din Marea Britanie, unde există foarte puţine ferme de conţinut, o multime de site-uri de comert electronic legitime s-au etichetat ca o fermă cu conţinut si au sanse mari sa dispara de pe piata.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *