Posted by Optimizare & Promovare

Validarea W3C NU este un factor de ranking in Google

Au fost mai multe argumente pentru a stabili dacă este sau nu factor de ranking in motorul de căutare Google un cod curat intr-un site. Şcolile W3C au adus un foarte well loved şi utilizat pe scară largă ca si instrument, numit de validare W3C şi de validare CSS. Practic, aceste două instrumente sunt menite sa se uite la HTML si CSS-ul din codul site-ului dvs pentru orice erori care pot apărea. Acest utilitar gratuit va scana toate codul dvs. pentru a vă asigura că este compatibil cu standardele web actuale.

Recent Matt Cutts, inginer de software de la Google, a spus din nou că de validarea W3C nu afectează Topul motor de căutare. Aceasta nu este prima dată când le-a spus acest lucru şi nu va fi ultima pe care cât mai mulţi oameni sunt convinşi că W3C este un factor în Topul motor de căutare. Mulţi oameni sunt convinşi că au un site web curat codificate va creşte Topul motor de căutare. Aceasta este, de fapt neadevărat. Un cod curat nu ajuta antenele motorului de căutare citească şi să înţeleagă mai uşor site-ul dumneavoastră.

Un alt motiv pentru care Google nu doreste ca Validarea W3C sa fie factor de ranking deoarece validarea fiecarei pagini in parte ar lua ceva timp, iar utilizatorii de internet vreau ca acest lucru sa întâmple instantaneu. Ei nu doresc să aştepte pana se valideaza site-urile web deci ele o sa se incarce mai lent. Prin urmare, Google a eliminat utilizarea validarea site-uri web, pentru a creşte timpul de încărcare şi aprecierea site-ul de utilizator pentru viteza şi agilitatea de motor de căutare a acestora. Acest lucru are sens, deoarece site-urile mai mari ar fi încetinit de procesul de validare.

Post a Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *